Hotel De Drie Dorpen

Een fijne thuisbasis voor je fietsvakantie.
arrangementen
hotelkamer-fietsarrangement

Een gezellig hotel voor een paar dagen fietsvakantie

Wat is er nou lekkerder dan na een heerlijke dag fietsen thuiskomen in een fijn hotel. Geen overbodige luxe maar gewoon netjes, gezellig en goed. Ruime kamers met alles wat je nodig hebt, een gezellige hotelbar waar je lekker kan eten en drinken. En misschien wel het belangrijkste, fijne mensen die je gastvrij ontvangen.

Groene omgeving

Hotel de Drie dorpen ligt op de grens van de drie dorpen Ankeveen, Kortenhoef en ‘s-Graveland.  Het hotel is omringd door natuur. Aan de achterzijde kijk je uit over uitgestrekte weilanden, aan de voorzijde over de gezellige ’s Gravelandse Vaart. Via het voetgangersbruggetje over de vaart loop je aan de overkant bij landhuis Boekesteyn zo het bos in. Een heerlijke omgeving, niet voor niets is het bezoekerscentrum Gooi- en Vechstreek van Natuurmonumenten hier gevestigd. 

“Geen zin om te fietsen? Onze omgeving kent ook de prachtigste wandelroutes.”

hotel de drie dorpen
koe
fietsvakantie
diner-in-het-hotel
ontbijt
uitzicht-achterzijde
uitzicht-voorzijde-hotel
hotelkamer-fietsvakantie

Een warm ontvangst

In het hotel zorgt de familie van ter Meij voor een gastvrij ontvangst. Na jarenlang een restaurant in Loosdrecht gehad te hebben runnen ze nu dit gezellige hotel.

Zelf geboren en getogen in de Gooi- en Vechtstreek weten Angela en Wim alles van de omgeving. Ze zorgen dat het je tijdens je verblijf aan niets ontbreekt en helpen je graag op weg met tips voor de leukste fietstochten en uitstapjes. 

 

Angela-en-Wim-van-ter-meij

Boek je fietsvakantie

Reserveer nu je plek en geniet straks van prachtige fietstochten.